• Welcome to Autism Forums, a friendly forum to discuss Aspergers Syndrome, Autism, High Functioning Autism and related conditions.

Your voice is missing! You will need to register to get access to the following site features:
    • Reply to discussions and create your own threads.
    • Our modern chat room. No add-ons or extensions required, just login and start chatting!
    • Private Member only forums for more serious discussions that you may wish to not have guests or search engines access to.
    • Your very own blog. Write about anything you like on your own individual blog.

We hope to see you as a part of our community soon! Please also check us out @ https://www.twitter.com/aspiescentral

Chestionar pentru evaluarea stresului perceput de parintii copiilor incadrati in TSA

CatalinaB

New Member
Bună ziua tuturor! Mă numesc Cătălina Badea și sunt studentă la Facultatea de Psihologie din București, România. Am nevoie de ajutorul tău! Sunt în ultimul an de facultate, ceea ce înseamnă că trebuie să-mi scriu teza și, prin urmare, și un chestionar. Acest chestionar se adresează părinților care au copii cu autism. Deci, dacă doriți să mă ajutați, voi atașa chestionarul meu mai jos.
Chestionar licență

Google Translate: Hello everyone! My name is Cătălina Badea and I am a student at the Faculty of Psychology in Bucharest, Romania. I need your help! I'm in my final year of college, which means I have to write my thesis and therefore a quiz. This questionnaire is aimed at parents who have children with autism. So if you want to help me I will attach my questionnaire below.
License questionnaire

Bună ziua tuturor! Mă numesc Cătălina Badea și sunt studentă la Facultatea de Psihologie din București, România. Am nevoie de ajutorul tău! Sunt în ultimul an de facultate, ceea ce înseamnă că trebuie să-mi scriu teza și, prin urmare, și un chestionar. Acest chestionar se adresează părinților care au copii cu autism. Deci, dacă doriți să mă ajutați, voi atașa chestionarul meu mai jos.
Chestionar licență
Welcome @CatalinaB
The majority of the members are English speaking. Is your questionnaire in English so that we may participate?

Bun venit @CatalinaB
Majoritatea membrilor sunt vorbitori de engleză. Chestionarul dvs. este în engleză pentru a putea participa?

New Threads

Top Bottom